Maandag, 05. Oktober 2015Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord    Onthouden    
Deze Website bevat informatie over het reilen en zeilen van de Ponyclub/Landelijke rijvereniging "De Morraruters"te Koudum. Onze vereniging is opgericht op 20 december 1991.
Evenementen

Geen evenementen.

Laatste Rubrieksadvertenties

0 Rubrieksadvertenties
Facebook Like
Deze sponsoren zijn de hoofdsponsors van ons concours.
Wedstrijden
12/09/2015 Dres/Spr Paarden/Pony's Onderlinge Wedstrijd 2015 Info  /  Uitslagen
26/09/2015 Dres/Spr Pony's/Bixie Kringwedstrijd pony's TWK Info  /  Uitslagen
27/09/2015 Dres/Spr Paarden Kringwedstrijd Paarden Tusken Waad & Klif Info  /  Uitslagen
17/10/2015 Spr Pony's Indoor Springwedstrijd Pony's Info  /  Aanmelden
18/10/2015 Spr Paarden Indoor Springwedstrijd Paarden Info  /  Aanmelden
31/10/2015 Dres Paarden Indoor Dressuur Wedstrijd Paarden Info  /  Aanmelden
01/11/2015 Dres Paarden Indoor Dressuur Wedstrijd Paarden Info  /  Aanmelden


Ik Zag Het Fotografie.

Op zaterdag 8 augustus 2015 werd op het terrein van Harich het Friese outdoor Kampioenschap springen voor de paarden gehouden. Morraruter Manon Snoek startte met haar paard Aristo in de klasse ZZ(1.35m) en wist in de eerste manche foutloos te blijven, maar ook vele andere combinaties kwamen foutloos het parcours door. Dat beloofde dus een zeer spannende tweede manche te worden.Donderdag 6 augustus 2015 was de eerste dag waarop het Fries outdoor Kampioenschap 2015 werd gehouden te Harich. Morraruter Anneke Heida startte met haar pony Rubicon in de klasse B en verscheen als één van de laatste combinaties in de ring. Ze sprong een mooi foutloos parcours en kreeg hiervoor de allerhoogste beoordelingscijfers op de wijze van rijden van het parcours van de jury. Daardoor kwam ze op een totaal van 81,5 pnt(=2wp) voor stijl en belandde ze op de hoogste plaats op het erepodium en is ze Fries Kampioen in de klasse B geworden.Op het terrein van de Morraruters werd op 11 en 12 juli 2015 de tweede selectie wedstrijd van kring Tusken Waard en Klif verreden. Een groot aantal ruiters en amazones hebben dit weekend nog een keer geprobeerd zich te selecteren voor de Friese Outdoor Kampioenschappen op 6,7 en 8 augustus 2015.Het jaarlijkse concours van de Morraruters te Koudum op 3,4 en 5 juli 2015 gaat de geschiedenis in als een zeer bewogen concours. Net toen het bestuur de organisatie van het concours tot in de puntjes geregeld had gooide de weersvoorspellingen roet in het eten. Voor vrijdag en zaterdag werd extreme hitte voorspeld waardoor er niets anders op zat dan het programma om te gooien. Op vrijdag begon het programma later dan gepland en het programma van zaterdag overdag werd verschoven naar de zondag. U kunt zich wel indenken wat een werk het bestuur heeft moeten verzetten om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Deelnemers, vrijwilligers en juryleden moesten allemaal opnieuw worden benaderd en ingedeeld. En ondanks de warmte van vrijdag en zaterdag en de extreme buien op zondag, kan toch worden gezegd dat het concours een succes was. Een dikke duim voor het bestuur en de vele vrijwilligers van de Morraruters.H.S.F De Morraruters Verenigingskampioen 2015 paarden.

 V.l.n.r. Dieuwke Draaijer,Annica Laagland, Miranda Venema, Amarins Stobbe,

en Dian Snoek. Ontbrekend op de foto is Manon Snoek.

 
H.S.F de Morraruters hebben een bijzonder geslaagd weekend achter de rug. Tijdens de kringwedstrijd, tevens selectiewedstrijd voor het FK, te Franeker op 20 en 21 juni 2015 won zowel het team van de pony’s als van de paarden het vereningingskampioenschap.