Zondag, 26. April 2015Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord    Onthouden    
Deze Website bevat informatie over het reilen en zeilen van de Ponyclub/Landelijke rijvereniging "De Morraruters"te Koudum. Onze vereniging is opgericht op 20 december 1991.
Evenementen
Vandaag:
  • 09:00-14:00 Kringwedstrijd Pony's
    Op zondag 26 April is er een kringwedstrijd voor Pony's van de kring Tusken Waad & Klif. Aanvang: 09.00 uur Dressuur en springen Ook is er Bixie dressuur
Laatste Rubrieksadvertenties

0 Rubrieksadvertenties
Facebook Like
STEUN DE CLUB DOOR BIJ ONDERSTAANDE BEDRIJVEN IETS TE BESTELLEN VIA DE SITE

Competities
04/04/2015 Dres/Spr Paarden/Pony's/Bixie Onderlinge Wedstrijd 2015 Info  /  Uitslagen
25/04/2015 Dres/Spr Paarden Kringwedstrijd Paarden Tusken Waad & Klif Info  /  Uitslagen
26/04/2015 Dres/Spr Pony's/Bixie Kringwedstrijd pony's TWK Info  /  Startlijst
06/06/2015 MenDres Paarden Men Selectie Wedstrijd Friezen Info  /  Aanmelden


Storingen e-mail
douwe op 22/03/2015

Geconstateerd is dat sommige leden de verstuurde e-mails van de vereniging niet ontvangen.

Er wordt aan gewerkt om dit op te lossen, echter dit neemt de nodige tijd in beslag.

Er is een "noodvoorziening" gemaakt, zodat de verstuurde berichten ook via de website zijn op te vragen.
Op zaterdag 4 april 2015 organiseerde H.S.F de Morraruters voor de eerste keer een onderlinge wedstrijd aan het begin van het buiten seizoen. Dit gaf alle leden de perfecte kans om alvast te oefenen op het gras voor dat het “echte” buitenseizoen losbarst. Er waren dan ook een groot aantal Morraruters aanwezig om een dressuurproef te rijden of een sprong te wagen.Morraruters debuteren met succes.
esther op 06/04/2015
Op zaterdag 28 maart 2015 is Thirza Bakker met haar paard Cacique naar Joure afgereisd om daar te starten op een dressuurwedstrijd voor de paarden. Thirza debuteerde in de klasse Z1 en dit was meteen een succes, ze won de 2e prijs met 208 pnt(1wp).Op 21 en 22 maart 2015 was er in de manege van Franeker een prachtig springparcours uitgezet voor paarden en pony’s. Natuurlijk zijn een aantal Morraruters naar Franeker afgereisd om een sprong te wagen. Manon Snoek had twee paarden mee, met Londonnich had ze in de klasse Z één balkje(=1wp). Met haar paard Aristo sprong Manon in de klasse Z een foutloos eerste parcours(=2wp) en ook de barrage bleef ze foutloos, dit leverde haar een prachtige eerste prijs op.
In de kantine van H.S.F De Morraruters was het afgelopen vrijdag 20 Maart 2015 weer tijd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Tijdens deze vergadering heeft het bestuur weer met trots de clubkampioenen van 2014 bekend gemaakt. Ieder jaar reikt H.S.F De Morraruters een clubbokaal uit in de verschillende disciplines. De combinatie met de meeste prijzen en winstpunten in zijn/haar discipline wint de prachtige wisselbokaal met daarin zijn/haar naam gegraveerd en mag de beker een jaar lang op een prominent plekje in de huiskamer zetten.Zaterdag 14 maart 2015 konden de jongste ruitertjes starten op een bixiewedstrijd in de rijhal van de Morraruters te Koudum. Er waren flink wat aanmeldingen voor de dressuur en ook voor het springen. Laura Blokland was de jury voor het springen en heeft gezamenlijk met alle deelnemers van te voren het parcours verkend, zodat ze het parcours goed zouden onthouden. Dat is namelijk best wel lastig. Klaske Jonkman was de jury voor de dressuur en had de moeilijke taak om de proeven van alle ruitertjes te beoordelen.