Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord      Onthouden    
HSF de Morraruters
Sportpsychologie door Judith Upmeijer
Kalender | Zoeken   Over...

Evenement 21.11.2014
20:00 - 22:00
Rijhal Morraruters
Sportpsychologie door Judith Upmeijer
Exporteren
Bekeken: 1147
Daarnaast hebben jullie al in de nieuwsbrief kunnen lezen dat we een sportpsycholoog hebben vastgelegd om de fijne kneepjes rondom wedstrijdspanning bij te brengen. Je herkent je misschien wel in het voorbeeld dat het thuis altijd zo goed gaat en op de wedstrijd lijkt het maar niet te willen lukken. Of op het inrijterrein ging het nog zo goed, maar in de proef springt je paard/pony steeds in de verkeerde galop, krijg je hem maar niet aan de teugel of wil het wijken maar niet lukken, terwijl dat normaal eigenlijk geen probleem is. Misschien herken je ook het omgekeerde: je paard/pony liep zo lekker en dan stuur je hem ineens de verkeerde kant op!
De kans is groot dat je spanningsniveau hier een hele grote invloed op heeft. Teveel of te weinig spanning tijdens een wedstrijd zorgt ervoor dat je niet optimaal presteert. Judith Upmeijer, sportpsycholoog en gezondheidszorgpsycholoog, kan ons hier alles over uitleggen en laten ervaren door oefeningetjes te doen. Ook geeft ze tips over hoe naar je optimale spanningsniveau toe zou kunnen werken.
Naar aanleiding van deze avond gaan we ook inventariseren of er vraag en behoefte is naar meer praktische oefenavonden te paard/pony. Als je hier aan mee wilt doen, vragen we een vergoeding om de kosten te kunnen betalen.

Wat: Sportpsychologie door Judith Upmeijer
Waar: In de kantine van de manege
Wanneer: vrijdag 21 november om 20.00 uur (LET OP: GEWIJZIGDE DATUM!!!)
Kosten: GRATIS. Deelname aan eventueel vervolg praktijkavonden tegen vergoeding.
Opgave: geen.

We hopen jullie allemaal te ontmoeten op 24 oktober en 21 november!
tineke - 19/10/2014