Zaterdag, 20. Januari 2018
Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord    Onthouden    
Deze Website bevat informatie over het reilen en zeilen van de Ponyclub/Landelijke rijvereniging "De Morraruters"te Koudum. Onze vereniging is opgericht op 20 december 1991.
Evenementen
Vandaag:
  • 09:00-21:00 Indoor Dressuur wedstrijd Paarden
    Op zaterdag 20 januari is er weer een indoor dressuur wedstrijd in de rijhal van de Morraruters te Koudum. Kom gerust langs de koffie staat voor u klaar
Morgen:
Facebook Like


Podiumplaatsen voor Morraruters
piertje op 17/12/2017

De thuisbasis van de Morraruters stond afgelopen weekend geheel in het teken van de springsport. Er was een mooi parcours gebouwd, op zaterdag voor de paarden en op zondag voor de pony’s. Daniëlle Wester sprong met haar paard Grace het 1e parcours foutloos in de klasse M. In de barrage had ze wederom geen fouten en zette de snelste tijd neer. Dit leverde haar de 1e prijs op.(2wp.) Dian Snoek verscheen met drie paarden aan de start. Met Elenora LAN behaalde ze in het L springen 1 winstpunt. Met Aristo had ze een foutloze ronde in de klasse M. (2wp.)Met Havanne was ze in de klasse M het 1e en het 2e parcours foutloos. In het 2e parcours won ze de 1e prijs.(totaal 4 wp.) Op zondag kwam Marije Wiersma met haar twee pony’s in actie. Met Sterretje was ze beide parcoursen klasse B foutloos. Met Sambuca won ze in het L springen in het 1e parcours de 1e prijs en in het 2e parcours de 3e prijs. Zondag 17 december selecteerde Michelle Konst zich met haar paard Ilona in Vinkega voor de Friese Kampioenschappen. Ze scoorde in de L1 dressuur in de 1e proef de 2e prijs met 213 pt. en in de 2e proef won ze de 4e prijs met 196,5 pt. (totaal 5 wp.)