Dinsdag, 17. Juli 2018
Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord    Onthouden    
Deze Website bevat informatie over het reilen en zeilen van de Ponyclub/Landelijke rijvereniging "De Morraruters"te Koudum. Onze vereniging is opgericht op 20 december 1991.
Evenementen

Geen evenementen.

Facebook Like


Clublessen : Harich : Vanaf 9 Januari

De clublessen die bij ons gaan plaatsvinden:

Dinsdag grote hal: Hun clublessen komen bij ons op de dinsdag avond. Er komen extra uren van 17.00 19.00 (Van 19-21 zitten  onze eigen leden). Vanaf 21.00 uur is de grote hal dan beschikbaar voor vrijrijden voor alleen Morrarutersleden.

Dinsdag kleine hal: Hun clublessen van Jacob van der Heide vinden plaats van 18.00 21.00.

In elk geval  is het niet mogelijk om vrij te rijden tussen 18.00 en 21.00.

Daarvoor en daarna uiteraard wel en als de buitenbak goed is kan daar altijd in worden gereden.

Woensdag kleine hal: van 16.00-19.00 uur heeft Harich hun clublessen daar ook . Hierna is de kleine hal beschikbaar om vrij te rijden.

ONZE EIGEN CLUBLESSEN OP DE WOENSDAG ZIJN ZOALS GEWOONLIJK IN DE GROTE HAL.

Dus vrijrijden is tussen 17.00 en 19.00 niet mogelijk.

Onze clublessen op donderdag en de menlessen op vrijdag blijven zoals het is.

Vrijrijden:

Zoals het lijkt moeten de bodems ook vervangen worden in Harich ivm glassplinters. Dus hoe lang alles gaat duren weten we niet.

Om hun tegemoet te komen bieden wij hun een hallidmaatschap aan van een kwartaal. Let op; dit geldt alleen voor leden van Gaasterland.

Uiteraard is het voor hun ook mogelijke een enkele keer te komen vrijrijden; dan is het 10 euro per keer. Naam graag opschrijven in het mapje wat op de tafel ligt in de Grote Hal.

Er mogen 6 combinaties in beide hallen tegelijk rijden.

PARKEREN; Misschien willen jullie ons helpen om de leden van Gaasterland en onze eigen leden om de auto met trailer zover mogelijk met de voorkant richting de weg te parkeren. Zodat er wel ruimte over blijft om er achter langs te kunnen in parkeren.