Woensdag, 20. Februari 2019
Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord    Onthouden    
Deze Website bevat informatie over het reilen en zeilen van de Ponyclub/Landelijke rijvereniging "De Morraruters"te Koudum. Onze vereniging is opgericht op 20 december 1991.
Evenementen

Geen evenementen.

Facebook Like


Afgelopen vrijdag werd tijdens de KFPS hengstenkeuring in Leeuwarden de finale van de Frisian Talent Cup (voor 3 jarigen) verreden. Morraruter Miranda Venema had zich met Watse P (v. Hessel) na twee selectiewedstrijden geplaatst voor deze finale. Watse P liet zich tijdens de finale geweldig goed zien en eindigde daarmee op de 4e plaats.

De Morraruters lieten zich dit weekend ook van hun beste kant zien in Harich. DaniŽlle Wester was met haar paard Kemble niet te kloppen in de B dressuur, met 205 pt. won ze de 1e prijs. (2 wp.) Daarmee is het ticket voor het FK binnen. Kenna Bakker verscheen met twee paarden in de baan. Met Tjalda won ze in de L2 dressuur in beide proeven de 3e prijs met 187 pt. en 188 pt. (totaal 2 wp.) Met I am Special nam ze in beide proeven in de klasse M2 het oranje lint in ontvangst met 203 pt. en 203,5 pt. (totaal 2 wp.) Sijtske de Jong reed met Walsdame K een dikke winstpunt bij elkaar in de B dressuur met 190 pt. Anneke Heida behaalde met haar paard Foxtop van Essene een winstpunt in de B dressuur met 184,5 pt. Op het indoor springen in Franeker zondag 13 januari scoorde Marije Klaske de Vries met Jillz 2 winstpunten in de klasse B, ze sprong beide parcoursen foutloos. Anneke Heida sprong met Rubicon in de klasse BB beide parcoursen foutloos met een stijl van 75,5. Hiermee won ze twee 1e prijzen.