Zondag, 24. Maart 2019
Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord    Onthouden    
Deze Website bevat informatie over het reilen en zeilen van de Ponyclub/Landelijke rijvereniging "De Morraruters"te Koudum. Onze vereniging is opgericht op 20 december 1991.
Evenementen

Geen evenementen.

Facebook Like


Onderlinge menwedstrijd Morraruters
piertje op 24/02/2019

Vrijdagavond werd de jaarlijkse onderlinge menwedstrijd verreden in de manege van de Morraruters. Een mooi moment om het niveau te peilen van de menners. Onder de coaching van instructrice Liesbeth v/d Wal en jurering van J. v/d Weide werden er mooie punten gescoord. In de 1e proef won Piet de Boer met Ietsje fan Bommelsteyn de 1e prijs klasse L met 195 pt., 2e werd Piertje Dijkstra de Vries met Sigrid V. in de klasse B met 187 pt. In de klasse M won Tsjikke de Bruin Folkertsma met Ielsa fan Breewar de 1e prijs met 187 pt.  In de 2e proef won Piet de Boer weer overtuigend met Ietsje fan Bommelsteyn in de klasse L met 194 pt., Tsjikke de Bruin Folkertsma met Ielsa fan Breewar werd 2e in de klasse L met 188 pt. Op de foto Piet de Boer met in het dubbelspan Ietsje fan Bommelsteyn en Sytske fan Hylpen.

Overige uitslagen: Anneke Heida sprong woensdag  20 februari met Foxstop Van Essene een foutloos parcours in het B springen tijdens het hippisch awv Drachten (1 wp.) Op zaterdag 23 februari won Anneke Heida met Foxstop Van Essene in de dressuur in de 1e proef de 1e prijs met 203 pt. en in de 2e proef behaalde ze 190,5 pt. (totaal 3 wp.)