Woensdag, 22. Mei 2019
Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord    Onthouden    
Deze Website bevat informatie over het reilen en zeilen van de Ponyclub/Landelijke rijvereniging "De Morraruters"te Koudum. Onze vereniging is opgericht op 20 december 1991.
Evenementen

Geen evenementen.

Facebook Like
Wedstrijden
07/07/2019 MenDres Paarden/ Horses2fly KFPS Sportcompetities Menwedstrijd Info


Tijdens de voorjaarsledenvergadering afgelopen vrijdagavond werden de clubkampioenen van 2018 bekendgemaakt. In de bixie categorie werd Sanna Dijkstra met Breewar’s  Silke de winnaar. Pony dressuur werd gewonnen door Amarins Lycklema a Nijeholt met Galupy. Bij het springen pony’s werd Marije Wiersma met Sterretje de winnaar. Dressuur paarden werd gewonnen door Kenna Bakker met Ginfonia KB. Bij het springen paarden ging de bokaal naar Annica Laagland met Havana. Op de foto staan van links naar rechts: Marije Wiersma, Amarins Lycklema a Nijeholt en Sanna Dijkstra. Kenna Bakker en Annica Laagland waren afwezig.

Overige uitslagen:
Zaterdag 2 maart werd er een Bixie wedstrijd georganiseerd in de manege van de Morraruters. Elske de Jong was met haar pony Iemkje (foto) in topvorm. Ze won in beide dressuurproeven klasse AA de 1e prijs met 82 pt. en 84 pt. Om het succes nog completer te maken won ze ook nog de 1e prijs bij het springen met 31 pt. in de klasse AA. Sanna Dijkstra reed met haar pony Breewar’s Silke ook twee keurige proeven in de klasse A. In de 1e proef won ze de 3e prijs met 81 pt. en in de 2e proef de 2e prijs met 80 pt. Amarins Lycklama á Nijeholt was ook in vorm met haar pony Galupy. In de L2 dressuur won ze in de 1e proef de 2e prijs met 187 pt. en in de 2e proef behaalde ze 185,5 pt. (totaal 2 wp.) Froukje de Groot deed met haar paard Helena zaterdag 9 maart mee aan een dressuurwedstrijd in Bolsward. In de L2 dressuur won ze in de 2e proef een 3e prijs met 186,5 pt. (1 wp.)