Woensdag, 20. Februari 2019
Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord    Onthouden    
Deze Website bevat informatie over het reilen en zeilen van de Ponyclub/Landelijke rijvereniging "De Morraruters"te Koudum. Onze vereniging is opgericht op 20 december 1991.
Evenementen

Geen evenementen.

Facebook Like


Komend weekend starten de Friese indoor dressuur kampioenschappen voor paarden en pony’s in Harich. De Morraruters die zich geplaatst hebben zijn: Paarden. L1 - Dressuur: Baukje Bouma met Sibo, Elbrich Frankena met Tinus. B - Dressuur: Danielle Wester met Kemble, Anneke Heida met Foxstop van Essene, Sijtske de Jong met Walsdame K. L2 - Dressuur: Kenna Bakker met Tjalda. M1 - Dressuur: Kenna Bakker met I am Special Pony’s. L2 – Dressuur:  Amarins Lycklama a Nijholt met Galupy. Z2 - Dressuur: Wietske Norbruis met Kino van Orchid's.

Afgelopen weekend werden er door de Morraruters ook weer mooie resultaten behaald. Amarins Lycklama á Nijeholt deed met haar pony Galupy mee aan een dressuurwedstrijd in Koudum. In de L2 dresuur reed ze twee fijne proeven en dit werd beloond met 182,5 pt. en 187,5 pt. (totaal 2 wp.) Iris Ybema won met Orchid’s Darian zondag 3 februari de 1e prijs in het BB springen in Harich. Marije Klaske de Vries scoorde met Jillz een keurige winspunt met een foutloos parcours en een stijl van 65,5 in het B springen in Harich. Annica Laagland verscheen met haar paard Havana zaterdag 2 februari aan de start in het B springen in Harich. In beide parcoursen kwam ze foutloos rond met een stijl van 67 en 72, in het 2e parcours won ze de 9e prijs. Kenna Bakker won zondag 27 januari de 2e prijs met 65,64 % met Ginfonia KB in de klasse ZZ zwaar in Tolbert.