Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord      Onthouden    
Artikelen: Succesvol weekend voor de Morraruters - HSF de Morraruters
Succesvol weekend voor de Morraruters

Zaterdag 19 maart was er een springconcours in Franeker. Anne Jetske Kuipers sprong met haar paard Festra 2 foutloze parcoursen in de klasse B, in het 2e parcours won ze de 2e prijs met een stijl van 71 (1wp). Manon Snoek sprong met haar paard Londonnich in het Z springen een foutloos parcours en won daarbij een 2e prijs (2wp). Met haar paard Aristo sprong ze in de ZZ helaas 4 strafpunten, maar toch 1 winstpunt. Dian Snoek sprong met haar paard Havanne in het Z springen 1 balkje, wat goed was voor 1 winstpunt. Zondag 20 maart kwamen de pony’s in actie in Franeker. Anneke Heida sprong met haar pony Kaleidoscope Biddy het 2e parcours foutloos met een stijl van 73 en won daarbij de 3e prijs (1wp).

Kenna Bakker startte zaterdag 19 maart met haar paard Binck op een subtop dressuurwedstrijd in Genemuiden. In de klasse Prix st George behaalde ze een 5e plaats met 62,50%. Op dezelfde dag was er ook een pony dressuurwedstrijd in Sneek. Hier behaalde Anneke Heida met Rubicon in de L2 dressuur 185 punten (1wp).

Nagekomen uitslagen:

Zondag 13 maart was Annemarie Bouma met Froucke fan it Stran afgereisd naar Oudega Sm. Na een winterstop kwam ze niet onverdienstelijk in actie in de Z1 dressuur. Ze behaalde in de 1e proef 205 punten en een 3e prijs en in de 2e proef 211 punten en de 1e prijs (totaal 2wp). Grytsje de Jong deed zondag 13 maart mee aan een dressuurwedstrijd in Cornwerd. Daarbij behaalde ze met haar paard Utrichta B een 3e prijs in de M1 dressuur met 185 punten (1wp).