Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord      Onthouden    
Artikelen: Aanstormend talent: amazone Sanna Dijkstra - HSF de Morraruters
Aanstormend talent: amazone Sanna Dijkstra

Zaterdag 3 maart werd er door de Morraruters voor de jongste pony ruiters en amazones een bixie wedstrijd georganiseerd. Dat er weer aanstormend talent bij de Morraruters aanwezig is bleek uit het topresultaat van Sanna Dijkstra (foto). Sanna behaalde met haar pony Breewars Silke op haar wedstrijd debuut in beide proeven klasse AA de 1e prijs met 79 pt. en 80 pt. Dat leverde haar twee bixie stempels (winstpunten) op.

Na de bixie wedstrijd volgde een reguliere pony dressuurwedstrijd in de Morra manege. Amarins Lycklama á Nijeholt behaalde in de L1 dressuur in de 1e proef 185 pt. en in de 2e proef won ze de 1e prijs met 189,5 pt. (totaal 2 wp.) Ook mocht ze nog een extra speciale prijs in ontvangst nemen. Ze was namelijk de beste dressuurcombinatie van de indoor dressuurwedstrijden die in Koudum georganiseerd zijn. Anna Fekkes behaalde met Florida Emelwerth ook een mooi resultaat in de Z1 dressuur. In beide proeven een winstpunt met 214,5 pt. en 209 pt.

Akkelien Heeres - de Vries was met Nanning fan Hylpen afgereisd naar Franeker. Daar debuteerde deze veelbelovende combinatie in de M2 dressuur. Ze won in de 1e proef de 2e prijs met 188 pt. en in de 2e proef de 3e prijs met 197 pt. (totaal 3 wp.) Klaske Jonkman startte haar paard Ynneke fan de Terpen ook in Franeker. Ze won in Z1 dressuur in de 2e proef de 2e prijs met 211 pt. (1 wp.) Kenna Bakker deed zaterdag 3 maart mee aan een dressuurwedstrijd in Emmeloord. Ze was met I am Special niet te kloppen in de L2 dressuur. In beide proeven won ze de 1e prijs met 199 pt. en 194,5 pt. (totaal 3 wp.)