Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord      Onthouden    
Artikelen: Kenna Bakker 4e op NK - HSF de Morraruters
Kenna Bakker 4e op NK

Kenna Bakker (foto) mocht vrijdag 16 maart met Ginfonia KB mee doen aan de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo. De 1e proef reden ze naar een 3e plaats met 67,70%. De beste 8 combinaties uit de 1e proef mochten finale rijden. Daar plaatsten Kenna en Ginfonia zich dus ruim voor. In de finale waar de kür op muziek verreden werd zetten ze een fantastisch resultaat neer met 68,18 %. Met deze super score zijn ze 4e van Nederland geworden.

Dian Snoek deed zaterdag 17 maart  met Aristo mee aan het indoor  springen in Franeker. In het 1e parcours klasse M had ze één balkje (1 wp.) en in het 2e parcours was ze foutloos en won ze de 3e prijs. (2 wp.) Vorige week zaterdag 10 maart verscheen deze combinatie aan start in Middenmeer. Daar had ze in het 2e parcours één balkje. (1 wp.)

Zaterdag 10 maart deed Martha Boekema met Havanna mee aan een dressuur wedstrijd in Bolsward. In de klasse L2 behaalde ze in de 2e proef één winstpunt met 189 pt. Zondag 11 maart startte Martha haar andere paard Gerdina in de klasse L1 in Bolsward. In de 1e proef had ze 186,5 pt. en in de 2e proef won ze de 1e prijs met 188 pt. (totaal 2 wp.)