Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord      Onthouden    
Artikelen: Outdoor wedstrijdseizoen weer los voor de Morra’s - HSF de Morraruters
Outdoor wedstrijdseizoen weer los voor de Morra’s

Afgelopen weekend ging het outdoor wedstrijdseizoen weer van start in Harich. Onder uitzonderlijk mooie weersomstandigheden werden vele Morraruters successen behaald. Wietske Norbruis won met haar pony Kino v Orchids  in beide proeven in de Z1 dressuur de 2e prijs met 216 en 204 pt. (totaal 2 wp.) Anna Fekkes behaalde met haar pony mr. Handsome één winstpunt in de 1e proef in de Z1 dressuur. Anneke Heide sprong met haar pony Charisma 2 foutloze parcoursen en won in het 1e parcours de 2e prijs en in het 2e parcours de 1e prijs. (totaal 4 wp.)

Uitslagen paarden: Klaske Jonkman won met Ynneke fan e Terpen in de Z1 dressuur een 1e prijs met 213 pt. en in de 2e proef had ze 211 pt. (totaal 2 wp.) Met deze punten erbij heeft Ynneke fan e Terpen het sportpredicaat behaald. Fokje Jonkman won met Eduardo in de Z1 dressuur in de 1e proef een 1e prijs met 214 pt. en in de 2e proef had ze 204,5 pt. (totaal 2 wp.) Kenna Bakker verscheen met twee paarden aan de start. Met I am Special won ze in de 2e proef in de M2 dressuur de 2e prijs met 206,5 pt. ( 2 wp.) Met Ginfonia KB debuteerde ze in de ZZ licht. En zeker niet onverdienstelijk, ze behaalde in de 1e proef 220 pt. en in de 2e proef won ze de 1e prijs met maar liefst 247,5 pt. (totaal 4 wp.) Rineke Venema mocht met El Diva 2 winstpunten bijschrijven in de L2 dressuur met 183,5 pt. en 189 pt. Froukje de Groot behaalde met Helena in de 2e proef in de L1 dressuur één winstpunt met 183 pt. Bij het springen lieten de Morraruters zich ook goed zien. Daniëlle Wester sprong met Grace het 1e parcours klasse M één balkje. Het 2e parcours debuteerde deze veelbelovende combinatie in de klasse Z. Daar sprongen ze ook een keurig parcours met één balkje als resultaat. Annica Laagland (foto) sprong met Havana een foutloos parcours in de klasse B met een stijl van 64. Annelies Yntema won met Cardinal de 3e prijs in het BB springen.

Zaterdag 7 april debuteerde Miranda Venema met Vente van Rijnenburg in de L1 dressuur in Emmeloord. Ze behaalden 2 winstpunten met 185,5 pt. en 190 pt.