Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord      Onthouden    
Artikelen: Mini Marathon Morraruters - HSF de Morraruters
Mini Marathon Morraruters

Vrijdagavond 13 april werd het menseizoen van de Morraruters traditioneel afgesloten met de mini marathon. In beide rijhallen en in de buitenbak waren hindernissen opgebouwd door Piet de Boer en Herman de Bruin. Een mooi deelnemersveld van aanspanningen, maar ook van combinaties onder het zadel gingen de uitdaging aan.

Bij het dubbelspan paarden ging de 1e prijs naar Piet de Boer met 372 pt. Op de voet gevolgd door Lolke Kampen die met 376 pt. de 2e prijs pakte. Bij de enkelspannen ging de strijd tussen het echtpaar Herman en Tsjikke de Bruin. Tsjikke pakte met haar geroutineerde Yfke de 1e prijs en Herman werd met Ielsa 2e. Tineke Wester behaalde met Marchje 379 pt. Julius Kuipers behaalde met Iris 398 pt.

Onder het zadel bij de pony’s was Marije de Vries met Danny niet te kloppen, ze hadden 98 pt. Maaike Brandsma werd 2e met 112 pt. En Brecht Ruijter nam de 3e prijs in ontvangst met 181 pt. Bij de paarden ging de winst naar Elly de Jong met 116 pt. Froukje de Groot werd 2e met 130 pt. Net buiten de prijzen vielen: Baukje Bouma 134 pt. Annemarie Bouma 188 pt. Trudy Eekma 195 pt. Elly de Jong 200 pt.