Vrijdag, 16. November 2018
Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord    Onthouden    
Deze Website bevat informatie over het reilen en zeilen van de Ponyclub/Landelijke rijvereniging "De Morraruters"te Koudum. Onze vereniging is opgericht op 20 december 1991.
Evenementen

Geen evenementen.

Facebook Like


Afgelopen zaterdag verscheen er veel aanstormend talent aan de start op de indoor bixie wedstrijd bij de Morraruters. In de 1e proef AA dressuur gingen Sanna Dijkstra met Breewar’s Silke en Elske de Jong met Iemkje er met de 1e prijs vandoor, ze hadden beide 83 pt. Daarop volgden Zella Fongers met Maisy 76 pt., Ilse de Vries met Cindy 74 pt. en Marith Dijkstra met Frozen 71 pt. Alle combinaties verdienden hiermee een winstpunt. In de 2e proef AA dressuur won iedereen een prijs en een winstpunt. Elske de Jong met Iemkje 84 pt., Sanna Dijkstra met Breewar’s Silke 81 pt., Ilse de Vries met Cindy 74 pt., Zella Fongers met Maisy 72 pt. en Marith Dijkstra met Frozen 71 pt. Elske de Jong was zo stoer dat ze ook een parcours durfde te springen. Met een foutloze ronde en 29 pt. voor de stijl verdiende ze een winstpunt. Op de foto staan de trotse bixie meiden: Elske de Jong op haar pony Iemkje, Marith Dijkstra, Sanna Dijkstra, Ilse de Vries en Zella Fongers van de Morraruters en Louise Huis in 't Veld van Gaasterland. De juryleden van de dag waren Elsemiek Dijkstra – de Bruin en Catharina Kuipers voor de dressuur en Jolanda Wiersma voor het springen.

Overige uitslagen: Klaske Jonkman verscheen met Rikst aan de start op een KFPS selectie dressuurwedstrijd in Oenkerk. In beide proeven klasse L2 behaalde ze een winstpunt met 188,5 pt. en 188 pt. Kenna Bakker debuteerde zondag 21 oktober met Ginfonia KB in de ZZ zwaar dressuur in Franeker. En dat deed ze super. In beide proeven won ze de 1e prijs met 66,57% en 66,21%. (totaal 4 wp.)