Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord    Onthouden    
Nieuws: Morraruters concours: 3 dagen bomvol paardensport in Koudum! - HSF de Morraruters
Morraruters concours: 3 dagen bomvol paardensport in Koudum!
  • piertje
  • 16 Jul 2022

Aankomend weekend 22, 23 en 24 juli wordt het jaarlijkse Morraruters concours georganiseerd op de thuisbasis in Koudum. De wedstrijd- , de concourscommissie en de vele vrijwilligers hebben hard gewerkt om een bomvol en afwisselend programma neer te zetten.

Op vrijdagmiddag gaat de Subtop van de paarden van start. Dit is het neusje van de zalm in de dressuursport. Daarna volgen op de vrijdagavond alle andere klassen paarden dressuur. Op zaterdagmorgen staat het terrein gereserveerd voor de pony’s. Alle klassen, dressuur, springen en uiteraard ontbreken de allerjongste ruiters en amazones van de bixiekids niet. Op zaterdagmiddag wederom alle klassen paarden dressuur. Zondagmorgen staat het parcours in de buiten piste klaar voor de paarden, springen in alle klassen. Zondagmiddag komen de menners in actie met het mennen dressuur voor paarden en pony’s.

Bij alle disciplines zijn mooie prijzen te winnen: geldprijzen, dekens voor de beste combinaties, leuke attenties en goodybags. Dit alles is mogelijk gemaakt door de provincie Friesland en de vele sponsoren.

Kortom echt te moeite waard om een bezoek te brengen aan dit mooie hippische evenement.

managepanorama_klein.jpg (64 KB)