Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord      Onthouden    
Artikelen: Morraruter Kenna Bakker met I am Special reserve kampioen FK - HSF de Morraruters
Morraruter Kenna Bakker met I am Special reserve kampioen FK

Afgelopen weekend werd het indoor dressuur FK verreden in Harich. Kenna Bakker was met I am Special (foto) in topvorm en werd reserve kampioen in de M2 dressuur met 66,75 %. Hiermee bemachtigde ze een ticket voor de Nederlandse kampioenschappen. Met haar andere troef Tjalda behaalde ze een winstpunt met 64,92 % in de klasse L2. Daniëlle Wester reed met Kemble een keurige proef in de B dressuur, deze werd beloond met 185,5 pt. en 186 pt. (1 wp.) Anneke Heida zette ook een fijne proef neer met Foxstop van Essene met 63,08 %  in de B dressuur. (1 wp.) Elbrich Frankena viel met Tinus net buiten de prijzen in de L1 dressuur. Desondanks had ze toch een mooie score met 64 %. (1 wp.) Amarins Lycklama á Nijeholt  vertegenwoordigde met Galupy de eer bij de pony’s, ze reed een nette proef en behaalde 63,25 % (1 wp.)

De springruiters konden dit weekend in de eigen Morra manege aan de bak. Cees de Vries won met Halina de 2e prijs in het BB springen. Anneke Heida sprong met Foxstop van Essene het 2e parcours klasse B foutloos met een stijl van 73 en won daarmee de 3e prijs. (1 wp.) Op zondag stond het parcours klaar voor de pony’s. Anneke Heida sprong met Rubicon in de klasse B het 1e parcours 4 ft. en het 2e parcours foutloos met een stijl van 75 en won daarmee de 5e prijs. (totaal 3 wp.) Iris Ybema sprong met Orchid’s Darian een foutloos parcours in de klasse B met een stijl van 73. Daarmee won ze de 5e prijs en haar eerste officiële winstpunt is daarmee een feit.

Aankomend weekend vertegenwoordigen de volgende combinatie de Morraruters op het FK springen: Dian Snoek met Aristo, Annica Laagland met Havana, Anneke Heida met Foxstop van Essene, Marije Klaske de Vries met Jillz, Iris Ybema met Orchid’s Darian, Anneke Heida met Rubicon, Marije Wiersma met Sterretje