Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord      Onthouden    
Artikelen: Tropisch Morraruters jubileum concours - HSF de Morraruters
Tropisch Morraruters jubileum concours

Met het zweet op het voorhoofd organiseerde het bestuur van de Morraruters dit weekend het 25e Morraruters concours. De hittegolf zorgde voor flink wat kopzorgen, maar met een creatieve indeling van het weekend en een grote ploeg flexibele vrijwilligers werd het een prachtig concours. De pony’s reden op zaterdag en de paardenrubrieken werden geheel verreden op zondag, daarmee verviel de snikhete vrijdagavond. Genoeg waterpunten op terrein en voor elke deelnemer een goed gevulde jubileum goodiebag zorgde voor tevreden ruiters en amazones.

Uitslagen pony’s: Marije Wiersma won met Valeriano Emigrante de 1e prijs in het BB springen in het 2e parcours. Marije Klaske de Vries won met Jillz (foto) de 3e prijs in het B springen in het 1e parcours met een stijl van 73.( 1 wp.) Tijdens de pilot jeugd dressuur won Marije Klaske de Vries met Jillz de 1e prijs in de klasse B. Elske de Jong won met Iemkje de 1e prijs in het Bixie AA springen met 30 pt. en won ook nog de prijs voor de beste bixie springcombinatie, om het succes helemaal compleet te maken won ze ook nog de 1e prijs in de A dressuur in de 2e proef met 81 pt. Silke Lageweg won met Mashon in de B dressuur in de 1e proef de 3e prijs met 185 pt. en in de 2e proef had ze 190,5 pt. (totaal 2 wp.)

Uitslagen paarden: Tineke de Vries won met Halina in de B dressuur in de 1e proef de 2e prijs met 206,5 pt. en in de 2e proef werd ze 1e met 206 pt. Hiermee was ze de beste combinatie van de baan en dat leverde haar een mooie statiedeken op. (totaal 4 wp.) Iris de Boer reed haar 1e wedstrijd met Uniek Galloper, in de BB dressuur scoorde ze in de 1e proef 201,5 pt. en in de 2e proef 196,5 pt. Daarmee bewees ze dat ze klaar zijn voor de B dressuur. Aukje Dijkstra boekte met Siegrid V. ook een mooi succes in de BB dressuur. In de 1e proef behaalde ze 187,5 pt. (Voor meer uitslagen: www.morraruters.nl)